Shembuj për Formatin / Modelin e CV -së

 
Këtu do të gjeni formatin e përshtatshëm që përdoret më së shumti në ditët e sotme për CV-në dhe letrën e referencës tuaj. Në momentin që vendosni të përgatisni një CV ndiqni udhëzimet tona për të mbledhur e vendosur informacionin.Gjithashtu mund të krijoni profile të ndryshme, ose mënyra krijuese për të prezantuar veten tuaj dhe kualifikimet që keni.
 
Ju mund të shkarkoni CV -të e mëposhtme në gjuhë të ndryshme:
 

 

Nese keni nevoje per nje leter motivi mund ta shkarkoni ketu me nje klikim :

 

 

                    Dëshironi të rrisni shanset për punësim apo reklamoni shërbimet tuaja?
 
                                                  ANTARËSOHU PRANË CV-SHQIP.COM 
 _______________________________________________________________________________________
 
                                           MENYRA 1: Plotësoni formularin duke klikuar butonin
 
                                                                    
 
             MENYRA 2: Dërgoni të dhënat tuaja me email / telefon / kontakt direkt në zyrën tonë