Kombinoni CV-në tuaj me formatet tona dhe plotësojini me shembuj konkret nga puna juaj, grafikë, imazhe dhe video për ti bërë aftësitë tuaja të dukshme e që punëdhënësit tju venë re.
 
Bëni diferencën
 
Në një kërkim për punë juve do tju duhet të jeni të ndryshëm nga aplikantët e tjerë.  Kjo nuk është gjithmonë një detyrë e lehtë nëse përdorni metodat e vjetra. Vetem një letër A4 nuk është me mjaftueshme për të komunikuar potencialin dhe për të bindur punëdhënësit që ju jeni i duhuri për atë punë.
 
Ndërtoni një CV më të mirë se të tjerët
 
CV-Shqip ju jep një mënyrë më të mirë për të ndërtuar një CV dhe të ardhmen tuaj. Me profilin tuaj në CV-Shqip ju mund të shfaqni më shumë se vetëm ekpseriencën e punës duke përfshirë në profilin tuaj të gjitha arritjet, projektet, rekomandimet, punët e kryera në vite, grafiqe, fotografi e shumë të tjera. Ju duhet ti provoni punëdhënësve se do të jepni një kontribut të mirë organizatës ose biznesit të tyre. Ju tregoni mundësitë dhe pasionin për punën dhe CV-Shqip bën cdo gjë tjetër për tju promovuar.
 
 
MENYRA 1: Plotësoni formularin duke klikuar butonin
 
 
 
MENYRA 2: Dërgoni të dhënat tuaja me email / telefon / kontakt direkt në zyrën tonë